Et køkken fra Kalø er en livsstil.

IMG_4943.jpg

I disse koncept tider er vi stolte over at kunne producere unikke snedkerkøkkener efter vores kunders ønsker og behov

For mere end 30 år siden begyndte køkkenmageren Ole Hjort at renovere køkkener.
Med tiden kom der stor efterspørgsel for nye køkkener, produceret af Ole Hjort. Ole er udlært møbelmaskinsnedker, og har en naturlig interesse i at lave tingene helt fra bunden. Det gav ham ideen til at starte sin egen køkkenfabrik, som han kaldte KALØ KØKKENET. Her handler det ikke kun om køkkener. Det handler om mennesker - det handler om dig.

selvrespekt og kærlighed til livet

Kalø er nemlig meget mere end et køkken. Det er livsstil, selvrespekt og kærlighed til livet. Vi elsker udfordringer, og hvis du kan tegne det, så kan vi producere det. Hos os er der ikke noget, der hedder standardmål. For os handler det om at skabe et sted, der matcher din boligstil, hvor du vil være glad for at være i mange år. Et køkken fra Kalø er en investering i fremtiden. 
Vi går ikke på kompromis med dine ønsker/behov eller vores produkters kvalitet for at opnå flere ordrer. Vores kunder bliver ikke spist af med billige løsninger, der kan komme til at koste dyrt på den lange bane. Derfor arbejder vi kun med de bedste materialer og producerer varer, der holder i mange år. Dit køkken skal være et sted, der giver dig en daglig glæde af æstetisk funktionalitet. Dit køkken er tilpasset dit livsstil, og det er vores fokus at gøre det så let som muligt for dig, at vedligeholde og rengøre det.

IMG_4079.jpg
IMG_0820.jpg

Hver lille del af din køkken er skabt til det formål, at det skal tage mindst muligst tid og færrest bevægelser, at få noget fra hånden - så der bliver mere tid til andre ting som familie, job, fritidsinteresser, rejser, venner og alt det som det moderne menneske gerne vil have mere tid til. 

Velkommen hos Kalø Køkkenet/Kalø Universet.